Gondtalan Igen

Szertartásvezetés

Szertartásvezetőként egyedi, személyre szabott, érzelmekkel teli szertartást teremtek az ügyfeleim számára. Empatikus személyként tiszteletben tartom az egyéni kéréseiteket és igényeiteket, az elképzeléseitekre teljes mértékben odafigyelve építem fel a szertartásnak a szövegét. Kreatív gondolkodásmódommal teljesen egyedivé varázsolom a szertartásotokat, amelynek szövege rólatok és a kedves násznépnek szól. Mivel inkább a modern, letisztult szövegkörnyezetet részesítem előnyben, így kliséktől és idézetektől mentes, egyedi szövegezést alkalmazva, modern köntösben szeretem a szertartásokat vezetni.

Az anyakönyvvezető és a szertartásvezető két különböző szerepet tölt be az esküvői szertartás során.

Az anyakönyvvezető elengedhetetlen ahhoz, hogy egy pár házassága érvényes legyen a magyar jogszabályok szerint. A házasságkötés előtt minimum 30 nappal, maximum 12 hónappal korábban együttesen és személyesen kell bejelenteni a házasságkötési szándékotokat. Házasságot kötni bármelyik anyakönyvi hivatalban lehet 2 tanú személyes jelenléte mellett.
A szertartásvezető az a személy, aki a hivatalos, anyakönyvvezető által bejegyzett esketés után, a nem hivatalos, de személyre szabott esküvői szertartásokat vezeti. A szertartásvezető általában a pár választottja, és feladata, hogy segítsen létrehozni az egyedi, személyre szabott szertartást, amely a pár értékeit, hagyományait és stílusát tükrözi. A szertartásvezető együttműködik a párral az esküvői beszéd, fogadalom és szertartási elemek kialakításában. Az ő feladata, hogy a párkapcsolatot a lehető legjobban bemutassa, és hogy emlékezetessé tegye az esküvőt.
Az anyakönyvvezető és a szertartásvezető tehát két különböző szerepet tölt be az esküvőn. Az anyakönyvvezető hivatalos, állami megbízatásból vezeti az esketést, míg a szertartásvezető a pár választottja, aki személyre szabott szertartást vezet a pár értékeire és hagyományaira építve.

Ceremóniatípusok

A ceremóniához szükséges különböző kellékeket akár tőlem is lehetőségetek van beszerezni. Különböző megoldásokat kínálok a számos ceremóniatípushoz.

Homoköntés
Whiskey
ceremónia
Időkapszula
Lakat
ceremónia
Fröccs
ceremónia
Gin
ceremónia
Óra
ceremónia
Folyadék
ceremónia
fűszer
ceremónia
Vászon
ceremónia
Gyertya
ceremónia
Kötél
ceremónia
Faültetés
Plósz Evelin szertartásvezető logómarkja kezdőbetűkből, díszítéssel.

Készen állsz a nagy napra?

Foglalj időpontot még ma!

Scroll to Top